SEO Tip 5 – Alle sider på hjemmesiden skal optimeres

SEO Tip 5

Hvad mange folk måske ikke er klar over – eller glemmer – er, at brødteksten på deres hjemmeside og de søgeord og søgetekster de bruger skal stemme overens med hinanden. Hver sides tekst skal tilpasses til sidens specifikke søgeord og sætninger for at optimere din SEO. Jo mere uoverensstemmelse jo dårligere søgeresultater får du. Det samme gælder når du sætter Google AdWords kampagner op. Hvis de søgeord du benytter ikke stemmer overens med den side du linker til, får du en dårligere Googleindeksering

Hvordan optimérer jeg?

For at optimeringsarbejdet skal give pote, er det vigtigt er der også er gjort et godt stykke arbejde på hjemmesiden. Ved at gøre det, sikre du dig, at den besøgende får lyst til at handle eller kontakte dig. Hvis du har mange besøgende men kun få henvendelser kunne det tyde på, at der er noget galt med hjemmesiden. Det kan være alt fra layoutet, teksten, billederne, men det kan reelt også bare være, fordi de er havnet et forkert sted i forhold til, hvad de søgte efter.

Få styr på dine søgeord

Hvis kunden har fundet dig via forkerte søgeord kan problemet naturligvis ikke fikset ved at optimere indholdet på hjemmesiden. Du må derimod lave en ny analyse af hvilke søgeord dine kunder bruger. Her kan igen refereres til eksemplet med hundeluftning, hvor dine søgeord er ”gåture med hunde” eller ”hundeoplevelser” og kunderne måske i større omfang søger på et spørgsmål eller blot ”hundelufter”.

Du skal derfor være opdateret på hvilke søgeord dine kunder bruger. Opdatér hjemmesiden tit og optimér indholdet, så det altid er spændende og relevant.

Hvis du vil læse mere om hvordan google indeksere deres søgning og rangere hjemmesider kan du læse mere hos Stone Temple, som giver en god forklaring på netop dette: https://www.stonetemple.com/how-googles-search-results-work-crawling-indexing-and-ranking/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *